Loimusalon jälkeläiset (Naiset)

 

 

Loimusalojen suvussa on nyt 4 sukupolvi menossa. Kaikki nämä neljä naista ovat kokeneet kovia ,mutta pahin on viellä edessä.

 

Elisabeth Loimusalo. Elisabethillä oli raskas syöpä. Elisabethin viimeiseksi toiveeksi jäi etteisi Emily tekisi aborttia. Emily lupasi olla tekemättä abortin ja sitten syntyikin kaiken pahan alku Jason.  Vaikka Elisabeth kuoli ennenaikaisesti 34-vuotiaana ,hän on elänyt vanhimmaksi koko Loimusalon suvun naisista.

 

18

Emily Loimusalo.  Emily on Elisabethin ainoa lapsi. Emilyn kurja elämä alkoi 14-vuotiaana kun hänet raiskattiin. Siitä alkoivat hänen vastoinkäymiset. Emily löysi lopulta uuden rakkauden ja sai myös kaksoset. Emilyn esikoinen Jason päätti kuitenkin murhata Emilyn. Emily eli vain 31-vuotiaaksi.


  9
 Fiona Loimusalo. Fiona on Emilyn ainoa tytär. Fiona muistuttaa paljon ulkonäöltään ja luonteeltaan isoäitiänsä ja äitiänsä. Fionan ollessa vauva Jason murhasi hänen vanhempansa ja kidnappasi hänen kaksoisveljensä. Fiona eli koko lapsuutensa lastenkodissa ja hän on kokenut paljon kurjaa elämässään. Fionalla on nyt aviomies ja viisi lasta. Fiona on tällä hetkellä 33-vuotias.

10
Jessica Loimusalo. Jessica eroaa paljon  Elisabethistä , Emilystä ja äidistään Fionasta. Hän on voimakasluonteinen ja jämärä ihminen. Hän on Fionan ainoa tytär. Jason on alkanut piinaamaan Jessicaa. Jessica on 15-vuotias